Shenzhen Puwei Light Technology Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Shenzhen Puwei Light Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Puwei Light Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: PUWELL
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 15000000-35000000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 70% - 80%
Inleiding

Co. van de de Verlichtingstechnologie van Shenzhenpuwei, Ltd is een high-tech onderneming die zich op het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van lineaire lichtbronproducten concentreren. Het wordt geïnspireerd om dwars te vernieuwen eraproducten, te vernieuwen, hoog rendementproducten hoog rendementproducten met het laagste effect te creëren, en ernaar te streven om de industrienormen vast te leggen.

Na jaren van ontwikkeling, heeft het een volledige waaier van het systeem van de productdekking bereikt:

 

 

In 2016, ontwikkelden wij de RGB naadloze uiteinde geleide contourlamp (Yuhuo Minxin, bak Xingnuo)

In 2017, ontwikkelden wij vier reeksen van de LEIDENE lampen muurwas (low-power lampen van de muurwas, high-power lampen van de muurwas, begroeven de lampen van de muurwas en de binnenlampen van de muurwas)

In 2018, ontwikkelden wij de lichten van het LEIDENE lijnpixel (reuzepoortster, Yuhuo Zhongxin)

In 2018, zullen wij het signaallichten ontwikkelen van de verkeersweg (de lijnverkeerslichten van de vloertegel, gestreepte kruisingsverkeerslichten, antibotsingspijlerverkeerslichten, de verkeerslichten van de eindelijn, de lijnverkeerslichten van de fietssteeg)

In 2019, zullen wij LEIDENE kroonluchter, LEIDENE ringskroonluchter, winkelcomplexverlichting, hotelverlichting, en geleide modelleringslamp ontwikkelen

In 2020, zullen wij een systeem van de mobiele toepassingcontrole voor LEIDENE ronde maanlamp, LEIDENE intelligente bureauverlichting, LEIDENE intelligente verlichting en geleide 5g-verlichting ontwikkelen

 

 

Wij streven ernaar om de schoonheid van architectuur tot stand te brengen, en bereiken de schoonheid van architectuur met licht en schaduwtechnologie.

De innovatie tegelijkertijd vergeet niet de originaliteit van de regeling, de de bouwlampen en lantaarnsintegratie, lampen en de lantaarns met architectuur, architectuur met lampen wordt de gecombineerd die.

De architectuur is de stichting, zijn de lampen en de lantaarns hulp. Het licht wordt gebruikt om de schoonheid van het gebouw zelf te tonen.

Dienst

Onze Dienst:

Fabrieksprijs
OEM en ODM de Dienst
Alle producten met de certificaten van Ce en RoHS-
De ervaring van meer dan 12 jaar, gespecialiseerd in LEIDEN Pixel, LEIDENE Module, HOOFDbestuurders
Meer dan 50 buitenlandse klanten wat met ons bedrijf meer dan 6 jaar hebben samengewerkt
Kleine MOQ, die u helpen om met ons bedrijf stap voor stap samen te werken.
Garantie: 3 jaar garantie, de levensduur techic dienst, zodra wij de producten met gebreken bevestigen, zullen wij nieuwe degenen aan klanten in de volgende orde geven.
Snelle levertijd: Wij zullen voorraad voor één of andere hoeveelheid producten houden; Voor steekproevenorden, kunnen wij de producten sturen zodra wij de betaling krijgen; Voor grote orden, gewoonlijk is de levertijd binnen 7 werkdagen; OEM en ODM orden, binnen 15 werkdagen.
De één eindedienst, van het kopen aan toepassing.

 

 


COMI-Verlichting gespecialiseerd in zich het Onderzoeken, het ontwikkelen, productie en OEM/ODM de openluchtverlichting, decoratieve verlichting en van de bouwverlichting gebieden en verwante verlichtingssysteem en relatieve producten sinds gevestigd, die alle hoge eindproducten zoals omvatten:

 

1. Openluchtverlichting:

RGB LEIDEN Lineair Strooklicht
Van RGB LEIDENE de Wasmachine Hoge Machtsmuur
RGB LEIDENE Lineaire Muurwasmachine
RGB LEIDENE RGB Muurwasmachine
RGB LEIDEN Contourlicht
RGB HOOFDpir floodlight
RGB LEIDENE Ondergrondse Lichten
RGB LEIDENE Maanlamp
RGB LEIDENE Pixellamp

 

2. Binnenverlichting:

LEIDEN Lineair Opschortingslicht
LEIDEN Plafond Lineair Licht
LEIDEN Lineair Strooklicht
Het LEIDENE Licht van Inground
LEIDENE Tegenhangerlichten

3. LEIDENE verkeersverlichting:

Lijnverkeerslichten
Gestreepte kruisingsverkeerslichten
Antibotsings postsignaallamp
Stoepverkeerslichten
Richtingaanwijzer
De lichten van de fietssteeg

4. Controlemechanismen & Bestuurders en Andere toebehoren voor Verlichtingssysteem voor bovengenoemde producten.

Snelle levertijd: Wij zullen voorraad voor één of andere hoeveelheid producten houden; Voor steekproevenorden, kunnen wij de producten sturen zodra wij de betaling krijgen; Voor grote orden, gewoonlijk is de levertijd binnen 7 werkdagen; OEM en ODM orden, binnen 15 werkdagen.
De één eindedienst, van het kopen aan toepassing.

Ons Team

QUR-TEAM

 

 

China Shenzhen Puwei Light Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Shenzhen Puwei Light Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Shenzhen Puwei Light Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China Shenzhen Puwei Light Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3China Shenzhen Puwei Light Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

China Shenzhen Puwei Light Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5China Shenzhen Puwei Light Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6